TECHNOLÓGIA, FEJLESZTÉS, LOGISZTIKA


Modern termelési létesítményünkben olyan technológiákkal rendelkezünk, melyek száraz fűszerkeverékek és folyékony pácok feldolgozására alkalmasak. Törekvésünk folyamatos az új piaci termékek, technológiák és trendek követésére. Ez a megközelítés teszi lehetővé számunkra, hogy időről-időre új ötletekkel és újításokkal rukkoljunk elő termékeinket illetően.

Módunkban áll az ügyfelek igényeire reagálva új keverékeket kifejleszteni a Gasztro szegmens részére ugyanúgy, mint technológiai keverékeket az élelmiszergyártás számára, illetve alapanyagokat (összetevőket) szállítani ügyfeleink által előállított termékekhez.

Az élelmiszergyártáshoz az összetevőket 0,5 kg-tól kezdve egészen raklapig képesek vagyunk csomagolni. Lehetőségünk van szinte minden termékünket az ügyfél igényei szerint kimérni és csomagolni, ami nagy segítség lehet a kis- és középméretű élelmiszergyártó vállalkozások számára a cseh, a szlovák és a magyaror piacon.

A raktárgazdálkodási rendszert a Warehouse Management System (WMS) kezeli, mely különböző típusú vonalkódokkal dolgozik, és kizárja a hibalehetőséget a termék- és nyersanyagellátás során.

A gasztronómiai termékek forgalmazásában Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon is fő partnereink főként nagykereskedők. A közvetlen értékesítésben csomagküldő cégek segítik munkánkat, emellett - egyelőre csak a cseh és szlovák piacon - vállalunk saját szállítást. Az élelmiszertermelők raklapos szállítását külső szállítmányozókkal végezzük

    

MERRE TOVÁBB?