RÓLUNK


Modern családi vállalkozás vagyunk, 2016-ban ünnepeltük a 25. évfordulónkat, és mára már nem csak a cseh és a szlovák, de a magyar piacon is egyre jelentősebben jelen vagyunk. Az említett piacokon ügyfeleink stabil cégként ismertek meg minket, akik különös hangsúlyt fektetnek a márkánkra jellemző termékek minőségére.

Tevékenységünk felöleli az alapfűszerek, szárított zöldségek és gyümölcsök, olajos magvak, fűszerkeverékek, élelmiszer-készítmények és pácok előállítását. Mindezeken felül folyékony ízesítőket, leveskivonatokat és mártásokat is kínálunk. Termékeinket elsősorban a gasztronómiai és élelmiszeripari szegmens szakemberei számára terveztük, akikkel a kapcsolattartás szakképzett kollégáinkon keresztül valósul meg.

Mind a gasztronómia, mind az élelmiszer-termelés tekintetében arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a legszélesebb termékválasztékot (több mint 1 000 tételt) kínáljuk, nemcsak a csomagolás, hanem a minőség és az ár tekintetében is.

A cseh, szlovák és magyar piacon mindössze néhány fajtájú fűszer és szárított zöldség, illetve gyümölcs vásárolható, azonban amennyiben lehetséges, előnyben részesítjük ezen piacok termelőit. Ellenkező esetben a különböző gyártási területekről Közép-Európába vezető fűszerpálya bonyolult, és a logisztikai költségek sok esetben negatívan és kiszámíthatatlanul tükrözik termékeink költségeit és árait. Ennélfogva rendkívül körültekintőek vagyunk a külföldi beszállítók kiválasztása, értékelése és jóváhagyása terén.

 

MERRE TOVÁBB?