MINŐSÉGPOLITIKA


Fő célunk az ügyfelek elégedettsége, ahol az élelmiszerek minősége és biztonsága az első helyen áll.

Laboratóriumunk elsősorban a behozott nyersanyagok és alapanyagok ellenőrzésére fókuszál, kezdve az érzékszervi elemzéssel, a mikrobiológián át (baktériumok, penészgombák, élesztők), az anyagok fizikai és kémiai jellemzőivel bezárva (spektrofotometria, hamu, nedvességszabályozás). Ezen a területen továbbra is együttműködünk független akkreditált laboratóriumokkal.

Különös figyelmet fordítunk az élelmiszer-hamisításra. Az IFS 6.1 új verziója a fogyasztók védelmére összpontosít, valamint a zavartsággal, hibás magatartással, hamisítással vagy megtévesztéssel kapcsolatos csalárd tevékenység kockázatára összpontosít.

A gyártási folyamat szigorúan betartja a helyes gyártási és higiéniai gyakorlatot, és a gyártási folyamatot kritikus pontokon (HACCP) figyelemmel kíséri és értékeli. Folyamatosan bővülő szabvány a fémes szennyező anyagok mágneses detektálása és szétválasztása.

A legnagyobb figyelmet a munkavállalóink felkészítésére és folyamatos képzésére fordítjuk annak érdekében, hogy az élelmiszerek minőségi és biztonsági irányelvei alapvető fontosságú legyen cégünk egésze számára.

Az élelmiszerek biztonságát és minőségét az IFS (International Featured Standard) tanúsítványunk és az ESA (Európai Spices Association) tagságunk garantálja.

 

MERRE TOVÁBB?