A GurmEko egy modern családi vállalkozás, amely ma már jelen van a cseh, a szlovák és a magyar piacon. 2016-ban ünnepeltük fennállásunk 25. évfordulóját. Létezésünk alatt ezeken a piacokon ügyfeleink stabil cégként, a márkánkra jellemző termékek minőségére összpontosító vállalkozásként érzékelnek minket.

A GurmEko olyan üzleti vállalkozásra épül, amely nem anonim. Valós személyek írnak alá, akiknek fontos a nevük a termékek minőségében és biztonságában, az ügyfelekkel fenntartott kapcsolatok fenntartásában, a márka jó nevében. A jövőben ezeket az elveket kívánjuk tovább építeni.

Cégünk széles körű felszereltséggel rendelkezik élelmiszeripari termékek előállításához. Csomagolások széles választékát kínáljuk, 0,5 kg-tól nagy, 25 kg-os ipari csomagolásokig és raklapmennyiségekig, ezáltal támogatva a kis- és középvállalkozásokat. Termékkínálatunkban megtalálják az alapfűszereket, fűszerkeverékeket, stabilizáló, sűrítő, ízesítő anyagokat, de ügyfeleink egyedi igényeit is kielégítünk, amennyiben saját receptúrájukat szeretnék kikevertetni velünk. Technológiai támogatást nyújtunk új termékek kifejlesztéséhez, illetve régi termékek frissítéséhez, korszerűsítéséhez.